...

Smarto.se – en opartisk jämförelsesajt

Smarto.se – en opartisk jämförelsesajt

Finns det något bättre än en riktigt bra ljudbok som man kan försvinna in i? Idag finns det dessutom ett stort utbud av ljudbokstjänster som alla erbjuder sina fördelar. Smarto.se är en användbar jämförelsesajt som är helt opartisk. De jämför inte bara ljudbokstjänster utan testar alla möjliga produkter. Det kan vara hjälpsamt att kolla in Smarto.se för att få en bättre uppfattning om vilken tjänst som passar dig bäst. En ljudbokstjänst tillhandahåller ett bibliotek av tusentals olika titlar. Genom ett abonnemang som vanligtvis betalas per månad får du ofta tillgång till alla böcker och kan alltså lyssna hur mycket du vill. Men beroende på vilka preferenser du har, exempelvis:

  • Du vill ha ett utbud av titlar på andra språk
  • Du vill kunna ordna dina kommande böcker i ett eget bibliotek
  • Du vill kunna använda ljudbokstjänsten för hela familjen
  • Du vill kunna lyssna i offline-läge

… Kan det alltså finnas olika alternativ som passar särskilt bra för dig.

Smarto.se – test av fyra ljudbokstjänster

Hos Smarto.se kan du läsa igenom deras test av de fyra största ljudbokstjänsterna i Sverige; Storytel, Bookbeat, Nextory och Audible. Enligt deras tester och recensioner är Storytel den bästa och mest kompletta tjänsten för ljudböcker. De erbjuder ett obegränsat antal böcker och det är dessutom möjligt att dela abonnemanget med familjen och dela upp vuxna och barn i olika kategorier. En nackdel som kan vara eller kanske inte är ett problem är att Storytel inte har jättemycket engelska titlar. Men om du vill lyssna på svenska finns det ett enormt bibliotek med såväl nya som gamla titlar. Priset för Storytel ligger på 169 – 259 kronor i månaden, beroende på vilka förmåner du vill ha. De är således den dyraste tjänsten. Bookbeat, som ligger tvåa hos Smarto.se test över ljudbokstjänster kostar exempelvis endast från 99 kronor i månaden.

För dig som vill hitta ett större utbud av utländska titlar och även böcker på fler språk än svenska, är Audible det bästa alternativet. Audible är en del av e-handelsjätten Amazon och erbjuder det bästa utbudet på engelska. Det bästa med Audible är att du faktiskt får behålla dina böcker även när du avslutat abonnemanget. Audible har dock inget utbud på svenska.

Jämför ljudbokstjänster med Smarto.se

Smarto.se är en användbar jämförelsesajt som är helt opartisk och som jämför ljudbokstjänster samt andra produkter. Fyra av de största ljudbokstjänsterna i Sverige har testats; Storytel, Bookbeat, Nextory och Audible. Storytel är den bästa och mest kompletta tjänsten, men har inte så stort utbud av engelska titlar. Bookbeat är den billigaste tjänsten och har ett ganska bra utbud av titlar. Audible har det bästa utbudet av engelska titlar, men har inga svenska titlar.

Sammanfattning av artikeln:
– Smarto.se är en jämförelsesajt som är helt opartisk.
– Fyra av de största ljudbokstjänsterna i Sverige har testats; Storytel, Bookbeat, Nextory och Audible.
– Storytel är den bästa och mest kompletta tjänsten, men har inte så stort utbud av engelska titlar.
– Bookbeat är den billigaste tjänsten och har ett ganska bra utbud av titlar.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.