Laddstolpar

När vi når 18 års ålder vill de flesta utav oss skaffa körkort. Att köra bil är en frihet och många kommer någon gång i livet behöva köra bil för att nå en viss destination. Överallt i världen är samhallet utformat för just detta; att köra bil. Det finns vägar, trafikljus och bensinstationer. På senare tid har elbilarna börjat ta över och det blir allt vanligare att se laddningsstationer på bensinstationerna. Detta är en utveckling vi på Opigo vill vara en del av och vi har därför utvecklat våran laddstolpe.

Opigo laddstolpe

Vårt fokus på Opigo är att det ska vara smidigt, säkert och effektivt att ladda din elbil. Vi ser elbilar som framtiden och vi vill visa dig att det inte behöver vara begränsande att köra en elbil. Vår laddstolpe installeras snabbt och ser till att ladda upp din bil mycket snabbare än om du använder ett vanligt vägguttag. Den har både säkring och jordfelsbrytare som stänger av strömmen om den mot förmodan börjar bli överhettad vid laddning.

Anledningar att skaffa en laddstolpe

Oavsett vem du är som vill köpa en laddstolpe kan vi garantera att det är det säkraste sättet att ladda din bil på. Att ladda från ett vägguttag är möjligt, men riskfyllt. Med en laddstolpe kan flera stycken ladda samtidigt utan risk för överhettning, vilket annars lätt händer med vanliga uttag. Om du är företagare kommer införskaffande av laddstolpar inte bara underlätta för de med elbil, utan också skicka ett meddelande om vad ni är för typ av företag och att ni har ett miljötänk. Samma gäller för dig i en bostadsrättsförening. Att installera en laddstolpe är inte bara en tjänst du gör för andra, utan också ett sätt att vara med och utveckla en miljövänlig framtid.

Kontakta oss

Vi på Opigo erbjuder både laddboxar och laddstolpar. Du kan kontakta oss för gratis konsultation om du är osäker eller har några frågor. Med stor kompetens hoppas vi kunna hitta ett alternativ som passar just dig. Vi utför installationer i hela Sverige. Oavsett om du är privatkund, företag eller en förening finns vi här för dig!

Fördelar med en laddstolpe från Opigo

Att ha en laddstolpe för elbilen är det bästa sättet att ladda bilen på. Det är inte bara säkert utan också effektivt och smidigt. Opigos laddstolpe är installerad snabbt och hjälper till att ladda upp bilen mycket fortare än om man använder ett vanligt vägguttag. Stolpen har även säkring och jordfelsbrytare som stänger av strömmen om den mot förmodan börjar överhettas. Det hjälper även att skicka ett positivt meddelande om företaget eller föreningen.

Här är de viktigaste fördelarna med laddstolpen från Opigo:

• Smidig att ladda din elbil
• Säkert
• Effektivt
• Installeras snabbt
• Säkring och jordfelsbrytare
• Företag och föreningar skickar positiva meddelanden
• Gratis konsultation
• Installationer i hela Sverige