...

Skohylla Biltema

Skohylla från Biltema – En Praktisk Lösning för Skoförvaring

Skoförvaring är en viktig del av att hålla hemmet organiserat och fri från röra. Biltemas skohylla erbjuder en praktisk och stilren lösning för att hålla ordning på dina skor.

Med sina fyra hyllplan och robust konstruktion är denna skohylla ett måste i varje hem.

 • Design och Material
  • Enkel och modern design som passar de flesta hem
  • Tillverkad av hållbara material för långvarig användning
 • Funktionalitet
  • Fyra hyllplan ger gott om utrymme för olika typer av skor
  • Lätt att montera och flytta vid behov
 • Mått och Kapacitet
  • Optimal storlek för att rymma flera par skor utan att ta för mycket plats
  • Designad för att passa i olika utrymmen som hallar och garderober
Produktegenskap Detaljer
Varumärke Biltema
Produkttyp Skohylla
Material Metal, Plast
Mått 72 x 30 cm
Antal hyllplan 4
Färg Svart

Design och Material

Skohyllan från Biltema är tillverkad av högkvalitativt stål, vilket garanterar en lång livslängd och stabilitet. Den enkla och moderna designen gör att den passar in i de flesta hem och interiörstilar. Dessutom är skohyllan utrustad med plastfötter för att skydda ditt golv mot repor.

Montering och Placering

Enkel montering är en av de stora fördelarna med Biltemas skohylla. Med en tydlig instruktion kan du snabbt och lätt sätta ihop din nya skohylla. Skohyllan är flexibel i användning och kan placeras i hallen, garderoben eller förrådet för att effektivisera skoförvaringen i ditt hem.

Förvaringskapacitet

Denna skohylla har fyra hyllplan som ger gott om utrymme för förvaring av skor för hela familjen. Det ger dig möjligheten att organisera skorna på ett sätt som gör det enkelt att hitta rätt par när du är i farten.

Prisvärd Kvalitet

Kostnadseffektivitet är en viktig aspekt när det gäller heminredning och förvaringslösningar. Biltemas skohylla erbjuder hög kvalitet till ett överkomligt pris, vilket gör den till ett smart val för budgetmedvetna konsumenter.

Tillgänglighet och Köp

Du kan enkelt köpa skohyllan direkt från Biltemas webbplats eller i något av deras varuhus. Med tjänsten “Köp & Hämta” kan du ha din skohylla redo att hämtas inom bara 2 timmar efter beställning.

Ytterligare Information och Kundservice

För mer information om skohyllan och andra produkter, besök Biltemas hemsida. Där kan du också hitta information om tjänster och villkor. Biltemas kundservice är tillgänglig för att svara på dina frågor och hjälpa dig med ditt köp.

Prenumerera på Nyheter och Erbjudanden

Genom att prenumerera på Biltemas nyhetsbrev får du tillgång till de senaste nyheterna, erbjudandena, tävlingarna och information om evenemang. Det är ett utmärkt sätt att hålla sig uppdaterad om allt som rör Biltema och deras produktsortiment.

Sammanfattning

Biltemas skohylla är en prisvärd och praktisk lösning för den som söker en effektiv skoförvaring. Med sin starka konstruktion, enkel montering och snygg design är det ett utmärkt val för varje hem. Besök Biltema idag för att organisera dina skor och få en mer välkomnande hall.

Om Biltema

Biltema är en av Nordens ledande varuhuskedjor för bil- och cykelprodukter, verktyg, byggprodukter och hushållsartiklar. Med sitt breda sortiment och fokus på kvalitet och prisvärdhet, har Biltema blivit en favorit bland många konsumenter. Alla rättigheter förbehålls © 2024 Biltema.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.