...

Exempel på listade webbplatser

Onlinelistan.com presenterar ”kvalitetsgranskade” svenska webbplatser. Med kvalitetsgranskade menas att varje registrering kontrolleras manuellt och att kontroll sker kring innehåll och beskrivning av sidan. Anmälan och registrering kan ske för de flesta webbplatser. Nedan visar enbart ett axplock av de Svenska webbplatser som finns registrerade – och visar på vilket brett spann som Onlinelistan.com har gällande registrerade webbplatser.

SEOkartan.se

Att ta steget ut på den internationella marknaden är inte alltid lätt. SEOkartan.se är en av de webbplatser som kan hjälpa till. Detta genom att visa SEO-mässig konkurrens på olika ord. Via en snabb kontroll blir det lättare att avgöra om kommande satsning förväntas bli lönsam eller inte.

Hinduiska Samfundet i Sverige

I Sverige finns ungefär 30 000 hinduer. Många av dessa är med i en förening eller organisation och Hinduiska Samfundet i Sverige är en paraplyorganisation för dessa. Denna organisation startades på 70-talet.

HLR Gruppen

HLR står för ”Hjärt- och Lungräddning” vilket även är vad detta företag arbetar med. Utöver att hålla i utbildningar säljer de även hjärtstartare.

En fråga om dagen

En fråga om dagen är en personlig blogg där författaren skriver just en fråga om dagen. En fråga att fundera över eller som kan användas som inspiration för andra bloggare som har ”bloggtorka”.

Webfixaren

Webfixaren skapar hemsidor till både privatpersoner, organisationer och företag. Företaget presenteras med att vara ett enkelt alternativ för ett lågt pris. Allt från mindre bloggar till mer avancerade webshopar.

Brath

Brath är ett SEO-bolag som har sitt huvudkontor i Örnsköldsvik. Företaget grundades av Magnus Bråth. Det är även detta företag som äger Onlinelistan.com och tillhandahåller tjänsten för registrering på sidan.

Svenska Dagbladet

Svenska Dagbladet är en rikstäckande dagstidning. Tidningen ägs av Shibstedt. Prenumeration kan ske antingen på fysiska tidningen eller genom att bara få tillgång till digitalt material.

Vilka webbplatser får inte registreras på Onlinelistan.com?

Som visas ovan finns allt från mindre personliga bloggar till en av Sveriges största tidningar på Onlinelistan.com. Vilka webbplatser är det då som inte kan bli registrerade? Anmälan kommer inte godkännas om:

 • Stötande
  Om webbplatsen uppenbarligen är stötande eller om beskrivningen som lämnas om den är stötande kommer registrering inte ske.
 • Bryta mot svensk lag
  Självklart får inte material publiceras som bryter mot svensk lag
 • Vissa kreditsidor
  En del typer av kreditinstitut får ej registreras.
 • Naket
  Naket material tillåts inte.

Kvalitetsgranskade svenska webbplatser

Onlinelistan.com är en webbplats som presenterar ”kvalitetsgranskade” svenska webbplatser. Varje registrering kontrolleras manuellt och det kontrolleras både innehåll och beskrivning av sidan. Det finns ett stort utbud av webbplatser som är registrerade på Onlinelistan.com, allt från SEO till hinduiska samfund, HLR-gruppen och personliga sidor.

För att få registrera sig på Onlinelistan.com måste man uppfylla vissa krav. Materialet får inte stöta eller bryta mot svensk lag, vissa typer av kreditinstitut får inte registreras och naket material tillåts inte.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.