...

Ellos: ett företag med gamla anor

Ellos: ett företag med gamla anor

Ellos är ett mycket välkänt varumärke som grundades 1947 av kompanjonerna Olle Blomqvist och Lars Gustafsson. Företaget registrerades som en handelsfirma i en nedlagd mjölkaffär i Borås. Tanken var att Ellos skulle ha hetat ”LO:s” men man vill inte sammanblandas med fackförbundet LO så man bestämde sig för namnet ”Ellos” istället. Idag är Ellos Group en av Nordens ledande e-handelsgrupper med de tre bolagen Ellos, Jotext och Stayhard. Det är ett företag som har en enastående förmåga att utveckla sina produkter och hela tiden dra till sig nya kundgrupper. Ellos har 700 medarbetare och omsätter flera miljarder kronor varje år.

Ellos skönhetsprodukter

Ellos förknippas framförallt med mode men de erbjuder också skönhetsprodukter för både kvinnor och män. De säljer kvalitetsprodukter inom hud- och kropps-vård, hårvård och parfymer från en rad välkända varumärken som Calvin Klein, Shiseido, bareMinerals och IsaDora. Ellos har alltid väldigt förmånliga priser. Ellos satsar även mycket på hållbar utveckling och mänskliga rättigheter. De försöker alltid se till att deras samarbetspartners från andra märken alltid erbjuder sin personal och arbetare bra arbetsvillkor.

Ellos köpevillkor

Ellos är kända för att ha mycket bra villkor för frakt och retur. Du betalar alltid en fast avgift för frakten till exempel. Du har alltid rätt att öppna förpackningen och prova kläderna som du har beställt. Skulle du vilja byta eller lämna tillbaka produkten så har du två veckor på dig från och med den dagen som du fått varan. Detta villkor gäller för alla produkter, även om du handlat dem på rea eller med en rabattkod. Du kan betala på många olika sätt och om du vill göra ett litet större köp så kan du dela upp betalningen på flera gånger. Skulle du till exempel vilja köpa en elektronikprodukt så kan du dela upp betalningen till 36 månader.

Ellos kundtjänst

Ellos har en kundtjänst som du kan kontakta på många olika sätt. De finns på sociala nätverk, du kan ringa dem eller skicka epost. Du får alltid svar inom 24 timmar. Du kan fråga kundtjänsten allmänna frågor kring Ellos sortiment eller produkter. De kan ge dig information om leveranstiden för en vara som du har beställt eller hur du gör för att byta eller skicka tillbaka en vara. Undrar du vilken storlek du ska köpa så kan de ge dig råd om det också.

Ellos – en e-handelsgrupp i framkant

Ellos är ett välkänt varumärke som grundades 1947 av Olle Blomqvist och Lars Gustafsson. Idag är Ellos Group en av Nordens ledande e-handelsgrupper med Ellos, Jotext och Stayhard. Företaget har 700 medarbetare och omsätter flera miljarder kronor varje år. Ellos erbjuder mode, skönhetsprodukter och kvalitetsprodukter inom hud- och kropps-vård, hårvård och parfymer från en rad välkända varumärken.

Ellos har alltid konkurrenskraftiga priser och satsar även mycket på hållbar utveckling och mänskliga rättigheter. De har bra köpevillkor och du har alltid rätt att öppna förpackningen och prova kläderna som du har beställt. Om du ändå vill byta eller lämna tillbaka en produkt så har du två veckor på dig. Ellos har även en kundtjänst som du kan kontakta på många olika sätt.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.