...

Vattentunna Biltema

Effektiv Vatteninsamling med Biltemas Regntunna

Att samla in regnvatten är ett smart och miljövänligt sätt att minska din vattenanvändning. Med en regntunna från Biltema kan du enkelt fånga och återanvända regnvatten för att bevattna din trädgård.

Denna 210 liters tunna är tillverkad av kraftig grafitgrå PP-plast, vilket gör den både hållbar och stabil för långsiktig användning.

Maximera Regnvattnet med Vattentunna från Biltema

En vattentunna är inte bara en praktisk lösning för ditt hem, utan också ett steg mot en mer hållbar livsstil. Genom att använda regnvatten för bevattning, bidrar du till att minska belastningen på det kommunala vattensystemet och sparar pengar på din vattenräkning.

 • Huvudpunkter
  • Kapacitet: 210 liter
  • Material: Kraftig PP-plast
  • Färg: Grafitgrå
  • Användning: Bevattning av trädgård
  • Fördelar: Miljövänlig, kostnadseffektiv
Specifikation Detaljer
Kapacitet 210 liter
Material Kraftig PP-plast
Färg Grafitgrå
Stabilitet Hög
Användningsområde Bevattning av trädgård

Anpassad för Olika Stuprör

Tunnan är utrustad med ett filter som kan anslutas till stuprör med diametrar mellan 70 och 100 mm. Filteranslutningen spelar en viktig roll i att filtrera bort smuts och automatiskt fylla tunnan med regnvatten, samtidigt som den förhindrar överflöd när tunnan är full.

Enkel Installation och Användning

Regntunnan kommer med allt du behöver för enkel installation, inklusive lock, botten, tappkran, och en slang för koppling mellan filter och tunna. Tappkranen gör det möjligt att smidigt använda det insamlade vattnet när du behöver det.

Viktiga Underhållstips

OBS! För att förhindra skador på din regntunna är det viktigt att inte låta den stå fylld med vatten under vintern. Vatten som fryser kan expandera och orsaka att tunnan spricker. Töm därför tunnan innan frosten kommer för att förlänga dess livslängd. Denna artikel är även relevant för ämnet Balkongmatta Biltema.

Hållbarhet och Miljö

Att använda en vattentunna är inte bara bra för din trädgård, utan också för miljön. Du minskar ditt beroende av kommunalt vatten och utnyttjar naturens resurser på ett hållbart sätt. Dessutom bidrar du till att minska belastningen på stadens avloppssystem under regniga perioder.

Köp & Hämta – Snabb och Bekväm Service

Med Biltemas ”Köp & Hämta”-tjänst kan du beställa din regntunna online och hämta den i ditt närmaste varuhus inom bara 2 timmar. Detta ger en bekväm shoppingupplevelse och snabb tillgång till produkten. Här finns en liknande artikel på samma tema: Plexiglas Biltema.

Varför Välja Biltemas Regntunna?

Denna 210 liters vattentunna från Biltema erbjuder en kombination av kvalitet, användarvänlighet och ett konkurrenskraftigt pris. Den är en idealisk lösning för alla som vill börja samla regnvatten och bidra till en hållbar livsstil.Vattentunnan från Biltema är prisvärd och praktisk för regnvattensamling i trädgården.

Få Mer Med Biltemas Nyhetsbrev

För att inte missa några nyheter, erbjudanden eller information om kommande evenemang, kan du prenumerera på Biltemas nyhetsbrev. Håll dig uppdaterad med de senaste produkterna och dra nytta av tips för en mer hållbar vardag.

Om Biltema

Med ett brett sortiment av produkter för hem, fritid och bil, är Biltema en av de ledande varuhuskedjorna i Norden. Företaget är känt för sina högkvalitativa produkter till överkomliga priser och strävar efter att erbjuda sina kunder det bästa inom varje kategori.

Kontakt och Kundservice

Har du frågor om regntunnan eller andra produkter från Biltema? Deras kundservice är redo att hjälpa dig med all information du behöver. Besök Biltemas hemsida eller närmaste varuhus för personlig service.

© 2024 Biltema. Alla rättigheter förbehålls.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.