...

Thule cykelsits – en extra trygg cykelsits

Thule cykelsits – en extra trygg cykelsits

Alla föräldrar vill så klart att deras barn sitter säkert i trafiken och när de är ute och åker i en cykelsits. Det vill Thule också. Därför har Thule cykelsits har en genomtänkt design som gör att barnen färdas så säkert det bara går i trafiken. Thule cykelsits behöver inte stöd av en pakethållare utan kan även monteras direkt på ramen som finns under sadelstolpen. Cykelsitsen har ett bälte som inte kan öppnas av barnet men som en vuxen kan öppna med bara en hand vilket är praktiskt när man har hela händerna fulla med matkassar och annat. 

Hur ser Thule cykelsits ut? 

Thule cykelsits har en fantastisk design med många genomtänka detaljer som gör att den är klart bättre än många av konkurrenterna. Thule cykelsits är ergonomiskt utformad och enkel att installera. Stolen har en dyna som är extra tjock och skön för barnet att sitta på. Det finns även handtag för barnet att hålla i och ryggstödet är urfasat så att barnets cykelhjälm ska få plats utan problem. Thule cykelsits är justerbar, både ryggstödet och fotstöden kan regleras så att cykelsitsen växer med ditt barn. Thule cykelsits har en flexibel fästanordning som ger sitsen bästa möjliga fjädring, på det viset skyddas barnets ryggrad. 

Hur ser Thule cykelsits design ut? 

Alla Thules produkter har alltid en elegant design, detta gäller även för cykelsitsen. Linjerna är harmoniska och ryggpartiet är förstärkt. Ryggstödet är utformat för att ge extra mycket skydd för huvudet. Det finns ekerskydd och fotremmar för att förhindra att barnet klämmer foten i bakhjulet. Thule cykelsits är stabil och smidig att använda. Sidohandtag och fotstöden är alltid justerbara och sitsen går att montera på både cyklar med eller utan pakethållare. Thule har ett så kallat trepunktsbälte som gör att barnet alltid sitter säkert. 

Är Thule cykelsits certifierad?

När man ska köpa en cykelsits så undrar många om man kan lita på att den lever upp till de säkerhetsstandarder som finns. Faktum är att i Sverige finns det inga enhetliga säkerhetsnormer som cykelsitstillverkare måste följa. Däremot finns det säkerhetsstandarder på europeisk nivå som de flesta tillverkare följer. I stort sett alla tillverkare är mycket måna om att deras produkter ska vara säkra att använda och Thule är inget undantag. Väljer du en Thule cykelsits kan du vara säker på att ditt barn sitter så säkert som det bara går. 

Thule Cykelsits – Säkerhet och Komfort för Ditt Barn

Thule är en av marknadens ledande tillverkare av cykelsitser som är speciellt utformade för att garantera bästa möjliga säkerhet och komfort för ditt barn. Cykelsitsen är ergonomiskt utformad och enkel att installera. Den har ett bälte som inte kan öppnas av barnet men som en vuxen kan öppna med bara en hand. Den har även en flexibel fästanordning som ger sitsen bästa möjliga fjädring. Thule cykelsits har en elegant design med många genomtänka detaljer som gör att den är klart bättre än många av konkurrenterna.

Viktig information från artikeln:
– Thule cykelsits har en genomtänkt design som gör att barnen färdas så säkert det bara går i trafiken.
– Cykelsitsen har ett bälte som inte kan öppnas av barnet men som en vuxen kan öppna med bara en hand.
– Thule cykelsits har en ergonomisk design med många genomtänka detaljer.
– Den har även en flexibel fästanordning som ger sitsen bästa möjliga fjädring

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.