...

Roligt och enkelt

Spela bingo är kanske inte det första du tänker på när det gäller spel på nätet, men faktum är att bingo på nätet har fått ett uppsving och blivit allt mer populärt. Det är inte heller bara äldre personer som spelar bingo utan hela en fjärdedel av bingospelarna är under 35 år. Kanske är du en av dem som redan fattat tjusningen med onlinebingo? Bingo är roligt. Det är spännande. Alla kan vinna. Bingo är ett lätt spel, det krävs ingen speciell talang, däremot lite tur. För det är slumpen som avgör vem som först får 5 nummer i rad och vinner.

Åren går, bingospelet består

Däremot har förutsättningarna och möjligheterna för bingospelandet förändrats genom tiden. Bingospelandet har genom åren utvecklats från att hålla till i bingohallar och på bilparkeringar till att flytta in i folkhemmet. Först via tv-programmet Bingolotto och på senare år genom klivet in i datorn. Skillnaden mot att sitta i bilen och fästa bingobrickan på en masonitskiva, samt använda en speciell duttpenna för att markera numren och att sitta framför datorn och spela online är stor. I datorn är det heller ingen bingovärd som snurrar på bingosnurran eller några kontrollanter som vandrar runt. Men spänningen, reglerna och spelet är detsamma som förr, förutom att det online även finns fler nya roliga spelvarianter.

Nätbingo, bilbingo, vanlig bingo eller Bingolotto?

Kanske blir skillnaden mellan nätbingo och vanlig bingo för stor för den inbitna bil-bingospelaren med sin ”egen” plats på parkeringen eller i bingohallen. Kanske räcker det med Bingolotto som variant. Men det ena behöver inte utesluta det andra. Fördelarna med internet-bingo är många. Du kan spela när du vill, var du vill och hur många gånger du vill. Saknar du det sociala sällskapet finns det trevliga chattrum och precis som på bilbingon kan du ta en paus och dricka kaffe och äta smörgås. Däremot behöver du varken tuta eller ringa när du får bingo utan det sköter datorn åt dig.

Onlinebingo – ett spel för alla

Onlinebingo har blivit allt mer populärt, det är inte bara äldre som spelar längre. Det är ett enkelt spel som kräver lite tur och är både roligt och spännande. Fördelarna med internet-bingo är många, du kan spela när och var du vill och det sociala sällskapet finns kvar i chattrummet.

Viktig information från artikeln:
– 25% av bingospelarna är under 35 år
– Onlinebingo är ett enkelt spel som kräver lite tur
– Fördelarna med internet-bingo är många
– Du kan spela när och var du vill
– Det finns trevliga chattrum för det sociala sällskapet

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.