...

Ramar Biltema

Ramar från Biltema – En stilren inramning för dina minnen

Att hitta rätt ram för dina fotografier, konstverk eller affischer kan förvandla ditt hem till en personlig konstutställning. Biltema erbjuder ett brett sortiment av ramar i olika storlekar, färger och material.

Oavsett om du letar efter en enkel svart ram eller något mer iögonfallande, kan du hitta det hos Biltema.

 • Storlekar:
  • Små ramar för bord och hyllor
  • Stora ramar för väggmontage
 • Färger:
  • Klassisk svart
  • Vitt för en ljusare look
  • Färgglada alternativ för en pop av färg
 • Material:
  • Träramar för en naturlig känsla
  • Metalramar för en modern touch
  • Plast för en prisvänlig lösning


Produkt Storlek Färg Material Pris
Fotoram Svart 50 x 70 cm 50 x 70 cm Svart Träimitation Se Biltemas hemsida för aktuellt pris

Kvalitet och design

Biltemas fotoramar är inte bara stilrena utan också tillverkade för att hålla. De är gjorda av målat trä med en stabil baksida av MDF, vilket säkerställer att din bild hålls säkert på plats. Dessutom är varje ram utrustad med en klar plexiglasskiva som skyddar mot damm och smuts, vilket bidrar till att bevara dina bilder över tid.

Användarvänliga funktioner

För att underlätta upphängningen av dina bilder är Biltemas fotoramar utrustade med två krokar – en för vertikal och en för horisontell upphängning. Detta gör det enkelt att välja hur du vill presentera dina alster, oavsett om det är i landskaps- eller porträttformat.

Flexibilitet med passepartout

Medföljande passepartout ger dig möjlighet att anpassa ramen för mindre bilder. Om du använder passepartout passar ramen för bilder som är 40 x 50 cm. Utan passepartout kan du rama in en större bild på 50 x 70 cm, vilket ger dig flexibilitet att ram in både små och stora minnen.

Enkel online shopping och snabb hämtning

När du har valt ut din perfekta ram hos Biltema kan du enkelt beställa den online och välja tjänsten “Köp & Hämta“. Det innebär att du kan hämta din ram i valt varuhus inom bara 2 timmar. För mer information om tjänsten och villkoren, besök Biltemas hemsida.Ramar från Biltema erbjuder prisvärda alternativ för att snyggt rama in dina bilder och konstverk.

Uppdatera dig med nyheter och erbjudanden

För att inte missa några nyheter, erbjudanden eller information om evenemang relaterade till Biltema och deras produktsortiment, kan du prenumerera på deras nyhetsbrev. Det är ett utmärkt sätt att hålla sig uppdaterad och dra nytta av aktuella kampanjer. Liknande artikel Fönsterfilm Biltema.

Om Biltema

Biltema är en välkänd återförsäljare som erbjuder ett brett sortiment av produkter för hem, fritid, bilvård och mer. Med sitt mål att erbjuda hög kvalitet till låga priser har de blivit en favorit bland många kunder. Alla rättigheter förbehålls © 2024 Biltema. Läs även artikeln Barngrind Biltema.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.