Prata med en vägledare på Tarotguiderna

Prata med en vägledare på Tarotguiderna

På Tarotguiderna finner du mycket information om den mediala världen, och en av de kanske mest populära aktiviteterna är att prata med en vägledare på Tarotlinjen som kan vägleda dig genom många av livets stora frågor.

Hur fungerar det?

För att kunna prata med en vägledare och få vägledning kring olika saker, behöver du vara minst 18 år. Du behöver också ha en god psykisk hälsa. Du ringer ett nummer beroende på om du ringer från Norge eller Sverige, om du har ett kontantkort eller inte, om du vill betala med faktura eller önskar få 30 minuters vägledning för ett fast pris.

Alla dessa olika telefonnummer hittar du enkelt på hemsidan. Du kommer inte att behöva betala förrän du faktiskt börjar prata med den vägledare du valt, och det är bra att veta att presentationen som kommer först i ett samtal. Om du ringer från ett kontantkort eller via deras Norge-nummer betalar du direkt.

Vad kan man prata om?

Du kan prata om i stort sett vad som helst där du söker vägledning kring som till exempel råd kring kärlek eller vägledning kring ett beslut du funderar över. Observera att du inte har möjlighet att få råd som du normalt skulle få från en läkare, och inte heller rättsliga råd. Det är också viktigt att veta innan man ringer att vägledarna inte spår i död eller katastrofer.

På hemsidan Tarotguiderna kan du läsa mer om de olika vägledarnas kunskaper, vilka utbildningar de har gått och övrig relevant information. Du har också möjlighet att bli kontaktad när en viss vägledare är tillgänglig för samtal.

På hemsidan finner du en mängd olika tjänster som erbjuds, och de olika vägledarna har olika tjänster de erbjuder. Många människor ringer och vill spådda i kort, och här finns en mängd olika kort att välja mellan som till exempel tarot, osho eller änglakort. Du kan välja tjänsten som innebär att kommunicera med djur, att leta efter föremål som har försvunnit ur ditt liv, stödjande samtal eller livscoaching. Detta är dock bara ett axplock av de tjänster som vägledarna erbjuder på Tarotlinjen.

 

Få vägledning via Tarotlinjen

Tarotguiderna erbjuder många olika tjänster inom den mediala världen som är relaterade till vägledning, spådom och coaching. För att få tillgång till dessa tjänster måste du vara minst 18 år, ha en god psykisk hälsa och ringa in ett av de tillgängliga telefonnumren som du kan hitta på hemsidan.

Vägledarna erbjuder olika tjänster som till exempel kortspådomar, att kommunicera med djur, att stödja och coacha personer, att hitta föremål som har försvunnit ur ditt liv. Det är dock viktigt att komma ihåg att de inte ger råd som vanligtvis skulle ges av en läkare eller rättslig vägledning.

Här nedanför är en lista med viktig information från artikeln:
• Du måste vara minst 18 år för att kunna ringa Tarotlinjen.
• Du behöver också ha en god psykisk hälsa.
• Alla tillgängliga telefonnummer finns på Tarotguidernas hemsida.
• När du ringer kommer en presentation att komma först.