...

Kökshandtag i mässing

Idag är inget så trendigt som mässing. Man ser det i kastruller och bestick, tavlor, vaser, ljusstakar och andra prydnader. Alla vill ha mässing som del i sin inredning, helst mot en marmorskiva och färgen vitt. Idag hittar man mässing i inredningen i vardagsrummet, sovrummet, badrummet och köket. I köket kan du arbeta in mässingen i olika delar av inredningen: Prydnad och de praktiska sakerna man använder för att laga mat, till exempel kastrullerna. Du kan också skaffa dig kökshandtag i mässing och göra skåpen otroligt snygga. I den här texten berättar vi mer om kökshandtag i mässing, vi rekommenderar även att du tar en titt på detta urvalet av mässing för ditt kök.

Kökshandtag i mässing skapar en fin kontrast i helheten

Det finns ett stort urval knoppar till köksinredningen. Allt från enkla i plast eller trä till handmålat porslin eller arbetat smidesjärn. Handtag i mässing har blivit väldigt trendigt den senaste tiden och lyfter verkligen köksinredningen. Särskilt i en kombination med vitt och marmor ser mässingshandtag snygga ut. Du kan till exempel skaffa dig vita köksskåp (matta eller blanka spelar ingen roll) och en bänkskiva i marmor och addera mässingshandtagen som en snygg detalj, som bryter allt det kalla utan att skapa för mycket kontraster. Handtag i mässing är otroligt snyggt modernt. Det finns flera inredningsdetaljer i mässing som du dessutom kan ha i inredningen i köket: Skärbrädor, ljusstakar, vaser, knivar och så vidare. Tillsammans skapas en enhet mot det vita och ditt kök blir trendigt snyggt! Kökshandtag i mässing finns både som knoppar och vanliga handtag. Knopparna i mässing kan se väldigt eleganta och gamla ut, särskilt om de har ett fint räfflat mönster. När du monterar handtagen måste du tänka på slitage som kan uppstå, särskilt om det är handtag i mässing. Slitaget på framför allt målade skåp minskas betydligt om du monterar täckbrickor innanför kökshandtaget. Eftersom mässingen skapar en sådan stor kontrast med den vita färgen är det särskilt viktigt att undvika slitage med kökshandtag i mässing.

Byte till handtag i mässing

När du byter från dina gamla kökshandtag knoppar till handtag i mässing eller ändrar placering av kökshandtagen måste du täppa igen de gamla skruvhålen. Stora runda hål fyller du enkelt med kork och mindre med träplugg. Limma fyllningen med trälim. När limmet har torkat ska området spacklas och slipas helt i våg med ytan. Därefter målar du dörren och sätter till sist fast det nya kökshandtagen eller knopparna. I vissa fall behöver du inte täppa igen de gamla hålen. Det räcker att använda speciell täckplåt när de nya knopparna monteras.

Inredning med kökshandtag i mässing

Mässing är ett hett material som används flitigt i inredningen. Kökshandtag i mässing är ett modernt och trendigt sätt att lyfta köket och skapa en fin kontrast i helheten. Det finns ett stort urval knoppar till köksinredningen, allt från enkla i plast eller trä till handmålat porslin eller arbetat smidesjärn. Handtag i mässing har blivit väldigt populärt den senaste tiden och det finns flera inredningsdetaljer i mässing som du kan ha i inredningen i köket.

Viktig information från artikeln:
– Mässing är ett trendigt material som används flitigt i inredningen
– Kökshandtag i mässing skapar en fin kontrast i helheten
– Det finns ett stort urval knoppar till köksinredningen, allt från enkla i plast eller trä till handmålat porslin eller arbetat smidesjärn
– Handtag i mässing har blivit väldigt populärt den senaste tiden
– Det finns flera inredningsdetaljer i mässing som man kan ha i köket

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.