...

Ikea Jönköping

IKEA Jönköping är ett populärt möbelvaruhus beläget i Jönköping, Sverige. Varuhuset erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa möbler, inredningsartiklar och vitvaror för att förbättra livskvaliteten i hemmet.

Här hittar besökare allt de behöver för att skapa ett stilsäkert och funktionellt hem, från soffor, sängar och förvaringslösningar till matbord, köksskåp och mycket mer. IKEA Jönköping strävar efter att erbjuda kunderna ett bekvämt och inspirerande shoppingupplevelse genom att kombinera smarta lösningar med prisvärd och attraktiv design.

Varuhuset erbjuder även en rad olika tjänster och bekvämligheter för att underlätta shoppingupplevelsen. Ett exempel på detta är den prisbelönta restaurangen som erbjuder ett brett urval av svenska och internationella rätter, samt den populära Bistro där kunder kan njuta av en snabb måltid och ta en fika. Öppettiderna för både varuhuset och restaurangen hittar du på deras webbsida. IKEA Jönköping sätter kunden i fokus och strävar efter att erbjuda både kvalitet och variation inom sina produkter och tjänster, allt för att göra shoppingupplevelsen minnesvärd och inspirerande.

IKEA Jönköping ligger strategiskt placerat nära A6 Center, vilket gör det bekvämt att besöka både IKEA och andra butiker i samma område.
IKEA Jönköping ligger strategiskt placerat nära A6 Center, vilket gör det bekvämt att besöka både IKEA och andra butiker i samma område.

Ikea Jönköping

IKEA Jönköping är ett välkänt möbelvaruhus beläget på Kompanigatan 6, 55305 Jönköping. Varuhuset erbjuder ett brett sortiment av möbler, heminredning och andra produkter som underlättar för kunderna att skapa en trivsam och funktionell miljö i sina hem.

Öppettiderna för IKEA Jönköping är måndag till fredag kl. 10:00-19:00, lördag kl. 10:00-18:00 och söndag kl. 11:00-18:00. Dessa tider gör att kunderna har goda möjligheter att besöka varuhuset på bekväma tider under veckan och helgen. Förutom möbler och inredningsdetaljer kan besökare även njuta av att handla i Click & Collect samt utnyttja lekplatsen Småland där barn kan ha roligt medan föräldrar shoppar.

IKEA Jönköping ligger strategiskt placerat nära A6 Center, vilket gör det bekvämt att besöka både IKEA och andra butiker i samma område. Butikens adress, Kompanigatan 6, gör det lätt för kunder att hitta till varuhuset och parkera på de tillgängliga parkeringsplatserna.

Utöver det fysiska varuhuset, kan kunderna även besöka IKEA Jönköpings Facebook-sida, där de kan ta del av aktuella erbjudanden, händelser och nyheter. Informationen på Facebook-sidan är användbar för att hålla sig uppdaterad om vad som händer på IKEA Jönköping.

Sammantaget erbjuder IKEA Jönköping en trevlig shoppingupplevelse för invånare i Jönköping och närliggande områden. Med sina generösa öppettider, breda sortiment och bekväma läge, är varuhuset en populär destination för dem som letar efter kvalitetsmöbler och heminredning.

Öppettider

IKEA Jönköping har generösa öppettider som gör det enkelt för kunder att besöka varuhuset på en tid som passar dem. På vardagar, måndag till fredag, är varuhuset öppet från klockan 10:00 till 19:00, vilket ger kunder möjlighet att utforska och handla efter arbetet eller under lunchpausen.

Under helgen, både lördag och söndag, är IKEA Jönköping öppet från klockan 10:00 till 18:00. Detta ger kunder ännu mer tid att besöka varuhuset och shoppa på en ledig dag. För de som vill samla sina inköp via click & collect, är dessa tjänster också tillgängliga under samma öppettider som resten av varuhuset.

IKEAs berömda in-store restaurang följer samma öppettider som varuhuset och erbjuder både svensk och internationell mat. Kunder kan ta en paus från shoppingen och njuta av en måltid i restaurangen, eller ta en fika i bistro-avdelningen.

För familjer som besöker IKEA Jönköping, erbjuder varuhuset leklandet Småland där barn kan ha roligt och njuta av en säker och underhållande miljö medan föräldrarna handlar. Leklandets öppettider varierar något från varuhusets öppettider. På fredagar är Småland öppet från 10:00 till 18:30, medan lördagar och söndagar har öppettider mellan 10:00 – 17:30.

Genom att erbjuda dessa praktiska öppettider och kompletterande tjänster, strävar IKEA Jönköping efter att möta sina kunders behov och erbjuda en positiv shoppingupplevelse för alla.

Produktutbud

Möbler

IKEA Jönköping erbjuder en mängd olika möbler för hem och kontor. Sortimentet inkluderar allt från bord och stolar till bokhyllor och tv-bänkar. Kunder kan hitta produkter för alla rum i huset, oavsett om det är sovrummet, vardagsrummet eller arbetsrummet.

Hemmet

IKEA Jönköping fokuserar mycket på att erbjuda heminredning och produkter för att förbättra hemmets funktion och design. De har allt från belysning och dekorationer till förvaring och rengöringsprodukter. Kunder kan enkelt hitta det de behöver för att göra sina hem mer trivsamma och praktiska.

Kök

I utbudet av köksprodukter hos IKEA Jönköping hittar man allt från köksbänkar, skåp och vitvaror till köksredskap och matförvaring. Med deras sortiment kan kunder skapa ett kök som passar deras specifika behov och önskemål.

Textilier

Textilier kan göra stor skillnad i hemmet, och IKEA Jönköping har ett brett sortiment av gardiner, mattor, kuddar och andra textilprodukter. Deras textilier är tillgängliga i olika färger, mönster och material, vilket gör det enkelt för kunder att hitta rätt produkt för deras hem.

Sängar

IKEA Jönköping erbjuder ett brett utbud av sängar i olika storlekar, material och stilar. Kunder kan hitta allt från enkelsängar och dubbelsängar till loftsängar och bäddsoffor, samt madrasser, sänggavlar och sängbord.

Garderober

Garderober är en viktig del av hemmet, och IKEA Jönköping hjälper kunder att hitta rätt förvaringslösningar för sina kläder och tillbehör. De erbjuder både färdiga garderober och skräddarsydda lösningar för att passa kundens specifika behov och utrymme.

Soffor

Med ett stort utbud av soffor i olika modeller, färger och material, kan kunder enkelt hitta en soffa som passar för deras vardagsrum. IKEA Jönköping erbjuder allt från traditionella tresitssoffor till hörnsoffor och bäddsoffor, som kan anpassas efter kundens behov och smak.

Mattor

IKEA Jönköping har ett brett sortiment av mattor i olika storlekar, färger och material. Oavsett om kunden söker en mjuk och varm matta för sovrummet eller en slitstark och funktionell matta för hallen, kan de hitta rätt matta för sina behov hos IKEA Jönköping.

Restaurang och Shopping

Restaurang

Ikea Jönköping erbjuder en restaurang där besökare kan njuta av en måltid medan de handlar. Restaurangen serverar en mängd varma och kalla rätter, smörgåsar och bakverk, tillgängliga för att äta på plats eller ta med hem1. Priserna för rätter i Ikeas restaurang är mycket överkomliga, en av deras mest kända rätter är kända köttbullar för endast 49 kronor1. Genom att vara en Ikea Family medlem kan man få tillgång till särskilda erbjudanden och priser såsom deras årliga julbord2.

Shopping

Förutom möbelinköp kan besökare också dra nytta av bekvämligheter såsom gratis Wi-Fi och laddning för elbilar vid deras varuhus3. A6 Center, beläget nära Ikea, ger ytterligare shoppingmöjligheter med ett brett utbud av butiker och restauranger. Där kan man hitta klädbutiker, elektronikaffärer, hälsokostbutiker och många andra kategorier4.

För en effektiv shoppingupplevelse på Ikea Jönköping är det viktigt för besökare att planera för de olika betalningsalternativen som erbjuds. Varuhuset erbjuder betalning med samtliga kontokort, swish och Klarna3. Värt att notera är att restaurangen, Swedish Food Market och bistro på Ikea Jönköping är kontantfria3.

Footnotes

  1. https://www.ikea.com/se/sv/stores/restaurant/ 2
  2. https://www.ikea.com/se/sv/stores/restaurant/julbord-pa-ikea-pubbed343b0
  3. https://www.ikea.com/se/sv/stores/jonkoping/ 2 3
  4. https://www.a6center.se/butiker-erbjudanden/

Hitta IKEA

När du vill besöka IKEA i Jönköping, kan du enkelt hitta varuhuset genom att använda en karta eller söka online. IKEA Jönköping ligger på Kompanigatan 6, 55305 Jönköping. Varuhuset har generösa öppettider för att passa de flesta besökares schema. Måndag till fredag är det öppet 10:00-19:00, lördagar 10:00-18:00 och söndagar 11:00-18:00.

För att underlätta din resa till IKEA Jönköping kan du använda en navigationsapp eller en papperskarta. Om du inte är säker på hur du hittar dit, är det enkelt att söka efter “IKEA Jönköping” i din favoritkarttjänst eller använda varuhusets officiella webbplats för att få vägbeskrivning och annan viktig information.

Om du vill utforska andra IKEA-varuhus i närheten, kan du besöka denna sida som listar alla IKEA-varuhus i Sverige. Det här kan vara användbart om du befinner dig på resande fot och inte är säker på vilket IKEA-varuhus som ligger närmast.

För de som föredrar att handla online men ändå hämta sina varor personligen, erbjuder IKEA Jönköping tjänsten Click & collect. Med denna tjänst kan kunder beställa produkter från IKEAs hemsida och sedan hämta dem vid varuhuset när det passar bäst.

Småland och Familj

IKEA Jönköping är beläget i regionen Småland, känd för sina skogar, sjöar och berg. IKEA är ett svenskt möbelvarumärke som grundades i Småland av Ingvar Kamprad och är intimt förknippat med regionens kulturella och industriella arv. Varuhuset tar hänsyn till familjer och erbjuder en rad faciliteter och aktiviteter för stora och små besökare.

Ett av de mest populära familjevänliga områdena i IKEA Jönköping är Småland, en inomhuslekplats för barn att leka och ha roligt medan föräldrarna shoppar i lugn och ro. Småland erbjuder lekstrukturer och aktiviteter som passar barn i åldrarna 3 – 10 år. Öppettiderna för Småland är fredagar 10:00-18:30, lördagar 10:00-17:30 och söndagar 11:00-17:30. Utforska olika teman och spännande lekupplevelser i detta fantasifulla utrymme.

För de kunder som vill ha en snabb och smidig upplevelse erbjuder IKEA Jönköping Click & Collect tjänsten. Hämta dina varor på följande tider: måndag – fredag 10:00-19:00, lördag 10:00-18:00 och söndag 11:00-18:00. Kunden kan alltså boka sina önskade produkter online och enkelt hämta upp dem vid varuhuset.

IKEA Jönköping strävar efter att vara en mötesplats för hela familjen, med möjligheter att koppla av, äta och handla tillsammans. I varuhuset finns även en restaurang där du kan njuta av svenska och internationella rätter, samt det klassiska IKEA konceptet, köttbullar med lingonsylt och potatismos. Dessutom finns ett bistro med snabbmat och en svensk matmarknad där besökare kan köpa med sig delikatesser hem.

Sammantaget, IKEA Jönköping ger en familjevänlig miljö och en innehållsrik upplevelse för besökare som strävar efter att göra sina hem ännu mer trivsamma och inspirerande.

Vanliga frågor

Vilken adress har IKEA i Jönköping?

IKEA Jönköping ligger på Kompanigatan 6, 553 05 Jönköping.

Finns det möjlighet att ladda elbil på IKEA Jönköping?

IKEA Jönköping erbjuder tyvärr inte information om elbilsladdning över sina webbplatser. Det rekommenderas att kontakta varuhuset direkt för att fråga om detta.

Vilka produkter ingår i IKEAs utgående sortiment?

IKEAs utgående sortiment varierar ständigt då det beror på produktutveckling och nya kollektioner. För att ta reda på vilka produkter som ingår i utgående sortiment kan du besöka IKEAs officiella hemsida för information.

Hur fungerar returprocessen på IKEA Jönköping?

För att göra en retur på IKEA Jönköping, besök varuhusets kundserviceavdelning med ditt köpkvitto och produkten du vill returnera. Följ deras riktlinjer och hjälp från personalen för att genomföra returprocessen. För mer information om IKEAs returpolicy, besök deras kundservice-sida.

Kan man boka tid för köksplanering på IKEA Jönköping?

Ja, det är möjligt att boka tid för köksplanering på IKEA Jönköping. För att boka en tid, besök IKEAs hemsida och välj Jönköping som ditt varuhus och följ instruktionerna för bokning.

Vad kostar dagens lunch på IKEA Jönköping?

Priset för dagens lunch på IKEA Jönköping kan variera beroende på vilka rätter som serveras den dagen. Du kan hitta information om dagens lunch och pris genom att besöka IKEA Jönköpings hemsida och klicka på Restaurangen.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.