Elgiganten Jönköping

Elgiganten Jönköping är en återförsäljare av elektronik och vitvaror som erbjuder ett brett utbud av produkter till konkurrenskraftiga priser för både privatkunder och företagare. En av de särskilda tjänster som butiken tillhandahåller är möjligheten att köpa kompletta kök från Epoq. Med fokus på funktion, hållbarhet och estetik har dessa kök designats för att möta behoven hos moderna familjer.

Utöver Epoq kök kan man vid besök på Elgiganten Jönköping ta del av olika erbjudanden gällande hemelektronik, vitvaror och mobiltelefoner. För kunder som är osäkra på vilken produkt de bör välja eller behöver teknisk hjälp, finns kunnig personal som gärna ger råd och support.

Elgiganten Jönköping ligger i området Asecs och är därmed lättillgänglig, med flertalet av butiker och serviceinrättningar inom nära räckhåll. För att få mer information om deras öppettider och produkterbjudanden kan man besöka deras officiella hemsida.

Elgiganten Jönköping är en del av Elgiganten AB, ett stort svenskt elektronikföretag som grundades 1993.
Elgiganten Jönköping är en del av Elgiganten AB, ett stort svenskt elektronikföretag som grundades 1993.

Om Elgiganten Jönköping

Elgiganten Jönköping är en populär elektronikbutik belägen på Bataljonsgatan 4, 553 05 Jönköping. Butiken är känd för att erbjuda ett brett sortiment av elektronikprodukter, inklusive ljud- och bildanläggningar samt videoutrustning.

Butiken ligger på en strategisk position i Jönköping, vilket gör det enkelt för kunder att hitta och komma dit. För att komma i kontakt med butiken kan man ringa deras telefonnummer, som är 077-111 51 15. Detta nummer kan användas för att ställa frågor om produkter, lagerstatus eller andra ärenden relaterade till butiken.

Elgiganten Jönköping är en del av Elgiganten AB, ett stort svenskt elektronikföretag som grundades 1993. Företaget har sett en stadig ökning av anställda och hade totalt 1 492 anställda 2022. Företagets framgång kan delvis tillskrivas dess stora sortiment av produkter samt engagerade och kunniga medarbetare.

Om man inte har möjlighet att besöka Elgiganten Jönköping, finns det alternativ för att hitta en närmaste butik. Genom att besöka Elgigantens hemsida och använda funktionen “Hitta närmaste butik” kan man enkelt lokalisera en annan Elgiganten-butik som kan vara närmre ens nuvarande position.

Öppettider och Erbjudanden

Elgiganten Jönköping är en populär elektronikbutik belägen på Bataljonsgatan 4. Här kan kunder hitta ett brett utbud av produkter som skiftar mellan hushållsmaskiner, datorer, smartphones, tv-apparater och mycket mer. Elgiganten Jönköping strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och hög servicekvalitet.

När det gäller öppettider för denna specifika butik, Elgiganten Jönköping öppnar vanligtvis kl 10:00 och stänger kl 20:00 på vardagar. Det är viktigt att hålla koll på butikens hemsida för att få den mest uppdaterade informationen om öppettider, eftersom dessa kan ändras under helgdagar eller särskilda evenemang.

Förutom det stora utbudet av produkter erbjuder Elgiganten Jönköping även en rad erbjudanden och kampanjer. Det är vanligt att butiken har aktuella och kommande erbjudanden på sin lokala webbplats, där kunder kan hitta de senaste priserna och eventuella rabatter.

Ett effektivt sätt att hitta och följa upp erbjudanden är att besöka Elgiganten Jönköpings Tiendeo-sida, där du kan hitta uppdaterade öppettider, telefonnummer och adresser. Det gör det enkelt för kunder att jämföra priser och hitta det bästa erbjudandet för sina inköp.

Sammanfattningsvis erbjuder Elgiganten Jönköping en mängd varierande produkter, aktuella erbjudanden och bekväma öppettider, vilket gör det till ett attraktivt val för kunder i Jönköping som letar efter elektronik och hushållsapparater.

Sortiment och Tjänster

Elgiganten Jönköping är en elektronikbutik som erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom områden som telefoner, vitvaror, datorer, ljud- och bildanläggningar, samt videoutrustning. De strävar efter att tillgodose kundernas behov genom att erbjuda ett stort sortiment inom hemelektronik samt vitvaror till konkurrenskraftiga priser.

I butiken finns det en mängd olika elektronikprodukter såsom TV-apparater, ljudanläggningar och specialiserad butikshandel med ljud- och bildanläggningar samt videoutrustning. Kunder kan också hitta ett brett sortiment av datorteknik, såsom persondatorer, surfplattor och tillbehör till dessa. Vad gäller vitvaror är Elgiganten Jönköping en utmärkt plats att handla både köksapparater och större vitvaror som kylskåp, frysar, spisar och tvättmaskiner.

Förutom ett brett sortiment av produkter erbjuder Elgiganten Jönköping även en rad tjänster som syftar till att göra det enkelt för kunderna att få ut det mesta av sina inköp. Dessa tjänster inkluderar bland annat leverans, installation, försäkring och reparation av produkter. Därutöver arbetar Elgiganten för att erbjuda hjälp och support till kunder som behöver råd eller vägledning i sin användning av tekniken.

Elgiganten Jönköping är en butik som är engagerad i att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster för att möta kundernas behov och förväntningar. Med sin strategiska plats på Bataljonsgatan 4 kan kunder enkelt besöka butiken för att ta del av det breda sortimentet inom hemelektronik och vitvaror samt de tjänster som erbjuds.

Elgiganten i Sverige

Elgiganten är en av de största återförsäljarna av hemelektronik och vitvaror i Sverige och har över 100 butiker över hela landet, inklusive Jönköping, Göteborg, Stockholm och Malmö. Företaget är känt för sitt breda utbud av produkter och sina låga priser.

Elgiganten i Jönköping är beläget på Bataljonsgatan 4. Butiken erbjuder olika typer av elektronik och vitvaror, såsom TV-apparater, smartphones, datorer och kylskåp. Dessutom har butiken en kundtjänst som hjälper kunder att fatta informerade beslut och erbjuder teknisk support vid behov.

I Göteborg finns bland annat en Elgiganten-butik på Backavägen 2. Liksom deras Jönköping-butik erbjuder de ett brett utbud av produkter och en hjälpsam kundtjänst för att assistera kunder i deras inköp. I Stockholm och Malmö kan man också hitta Elgiganten-butiker i olika stadsdelar, vilket gör dem lättillgängliga för invånarna i dessa städer.

En av Elgigantens styrkor är deras närvaro över hela Sverige. Oavsett om man bor i en storstad eller en mindre ort, är det stor chans att en Elgiganten-butik finns i närheten. Detta gör att kunder kan känna sig trygga med att få tillgång till elektronik och vitvaror av hög kvalitet samt support och service om det behövs.

Kontaktinformation och Adress

Elgiganten Jönköping är beläget på Bataljonsgatan 4, 553 05 Jönköping. Det är en välkänd elektronikaffär som erbjuder ett brett utbud av elektroniska produkter och tjänster för kunder i regionen. Butiken ligger i ett område med goda förbindelser, vilket gör det enkelt för kunderna att hitta och besöka butiken.

För att kontakta Elgiganten Jönköping kan kunderna ringa till deras telefonnummer: 0771-115 1. Detta nummer är tillgängligt för att besvara eventuella frågor eller funderingar kring produkter, tjänster, öppettider eller annan relevant information. Det är viktigt att notera att butikens öppettider kan variera, så det är bra att kolla dessa innan man planerar ett besök.

Här är en sammanfattning av den viktigaste kontaktinformationen för Elgiganten Jönköping:

  • Adress: Bataljonsgatan 4, 553 05 Jönköping
  • Telefon: 0771-115 1

Med denna information i åtanke kan potentiella kunder enkelt få tag på Elgiganten Jönköping och besöka butiken för att handla eller få mer information om deras produkter och tjänster.

Elgiganten AB och Elkjöp Nordic AS

Elgiganten AB är ett svenskt aktiebolag som tillhör den norska Elkjøp-koncernen. Bolaget har sitt organisationsnummer 556471-4474 och är verksamt inom hemelektronik och vitvaror. Elkjøp Nordic AS är moderbolag för Elgiganten och har verksamhet i samtliga nordiska länder.

Bolagsformen för Elgiganten AB är som sagt aktiebolag, och det är registrerat sedan den 1 oktober 1993. Bo Niclas Eriksson är bolagets verkställande direktör (VD). Elgiganten är verksamt inom den svenska näringsgrensindelningen (SNI) under koden 47430, vilket innefattar specialiserad butikshandel med ljud- och bildanläggningar samt videoutrustning.

Elgiganten AB är F-skatteskyldigt och även momsregistrerat. Företagets huvudmål är att erbjuda ett brett sortiment av hemelektronik och vitvaror till låga priser. Med butiker och varuhus spridda över hela Sverige, inklusive Jönköping, är Elgiganten en väletablerad aktör på den svenska marknaden.

Webbläsare och Hemsida

Elgiganten Jönköping har en hemsida där kunder kan hitta information om de senaste erbjudandena, öppettider och kontaktuppgifter. Hemsidan är lätt att navigera och fungerar väl i de flesta webbläsare, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox och Microsoft Edge. Hemsidan erbjuder möjlighet för besökare att utforska Elgigantens breda sortiment av hemelektronik och vitvaror. Genom att använda webbläsaren kan kunder söka efter specifika produkter, jämföra priser och kolla på lagerstatus i butiken. Det är också möjligt att göra onlineköp och boka för avhämtning eller leverans.

För att förbättra användarupplevelsen på Elgigantens Jönköping hemsida bör användaren ha en uppdaterad webbläsare. En uppdaterad webbläsare säkerställer en snabbare och säkrare upplevelse, samt ger tillgång till de senaste funktionerna på hemsidan. Dessutom kan användare med en uppdaterad webbläsare undvika eventuella tekniska problem eller kompatibilitetsfrågor med webbplatsen.

Sammanfattningsvis erbjuder Elgiganten Jönköping en lättanvänd hemsida med bra webbläsarkompatibilitet. Kunder kan utforska och köpa produkter enkelt och smidigt från deras hemsida, vilket gör deras shoppingupplevelse ännu bättre. Att ha en uppdaterad webbläsare rekommenderas för att få ut mesta möjliga av hemsidan.

Vanliga Frågor

Vilka är öppettiderna för Elgiganten?

Öppettiderna för Elgiganten Jönköping varierar beroende på veckodag. Detaljerade öppettider hittar du på deras officiella webbplats.

När är Elgiganten rea?

Elgiganten har rea och kampanjer året runt, men de mest kända är ”Black Friday”, ”Mellandagsrea” och ”Sommarsale”. Håll utkik på deras webbplats för att ta del av aktuella erbjudanden och förmånliga priser.

Finns det en Elgiganten i Jönköping?

Ja, det finns en Elgiganten-butik i Jönköping. Den ligger på Bataljonsgatan 4, 553 05 Jönköping.

Vilka produkter säljer Elgiganten?

Elgiganten erbjuder ett brett sortiment av produkter inom hemelektronik och vitvaror. Det inkluderar bland annat datorer, mobiltelefoner, TV-apparater, kameror, ljudsystem, köksapparater och mycket mer.

Hur kontaktar jag Elgiganten?

För att kontakta Elgiganten Jönköping, ring deras kundtjänst på telefonnummer 0771-115 115. Du kan också skicka e-post till [email protected] Om du har generella frågor kan du besöka Elgigantens kundtjänstwebbplats för att få svar på vanliga frågor och kontaktinformation.

Vem äger Elgiganten?

Elgiganten är en del av Elkjøp-gruppen, som ägs av det brittiska företaget Dixons Carphone. Elkjøp-gruppen är verksam i flera nordiska länder, inklusive Sverige, Norge, Danmark och Finland.