...

Biltema Jönköping

Biltema Jönköping är en populär butik som erbjuder ett brett sortiment av produkter för hela familjen inom områden som bilreservdelar, motorcyklar, verktyg, kemi, bygg, båt, fritid, hem och teknik. Butiken har etablerat sig som en favorit bland lokalbefolkningen tack vare sina konkurrenskraftiga priser och stora utbud av kvalitetsprodukter.

Beläget på Solåsvägen 26 i Jönköping, är Biltema Jönköping lättillgänglig för kunder i regionen. Den generösa öppningstiderna – måndag till fredag från 07.00 till 20.00, samt lördag och söndag från 09.00 till 18.00 – gör det enkelt för kunder att besöka butiken när det passar dem bäst.

Förutom det breda sortimentet av produkter och varor, värt att nämna är det uppskattade caféet som är en del av butiken. Cafét ger besökare möjlighet att ta en paus och njuta av en trevlig fika mellan shoppingrundorna.

Biltema Jönköping är en populär butik för bil- och fritidsprodukter. Här hittar du allt från bildelar och verktyg till cyklar och båttillbehör.
Biltema Jönköping är en populär butik för bil- och fritidsprodukter. Här hittar du allt från bildelar och verktyg till cyklar och båttillbehör.

Biltema Jönköping

Biltema Jönköping är en populär butik för bil- och fritidsprodukter. Här hittar du allt från bildelar och verktyg till cyklar och båttillbehör. Butiken är belägen i Jönköping och erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster för att göra ditt liv enklare och roligare.

Adress

Biltema Jönköping är beläget på Solåsvägen 26, 553 03 Jönköping. Butiken är lättillgänglig med bil och ligger nära motorvägen för enkel åtkomst. Området runt butiken erbjuder fri parkering, vilket gör det enkelt att besöka butiken och handla det du behöver.

Öppettider

Biltema Jönköping har följande öppettider för att passa kundernas behov:

  • Måndag till fredag: kl. 07:00 – 20:00
  • Lördag: kl. 09:00 – 18:00
  • Söndag: kl. 09:00 – 18:00

Observera att öppettiderna kan variera under helger och röda dagar. Det är alltid bra att kontrollera öppettiderna innan du besöker butiken.

Biltema Jönköping är en del av Biltema-kedjan, och deras mål är att erbjuda högkvalitativa produkter till låga priser. Med sitt brett sortiment och trevlig personal, är Biltema Jönköping ett perfekt besöksmål för alla dina bil- och fritidsbehov.

Läget för Butiken

Biltema Jönköping är beläget på Solåsvägen 26, ett utmärkt läge för kunder i och runt Jönköping. Butiken är lättillgänglig med bil och erbjuder gott om parkeringsplatser för besökare.

I butiken hittar man ett brett sortiment av produkter inom bil, hem, fritid och teknik. Kundservice är tillgänglig på plats för att svara på frågor och hjälpa till med eventuella inköp. Biltema Jönköping har också en egen Biltema Café där kunder kan koppla av och njuta av en kopp kaffe och något att äta under besöket.

På grund av dess läge på Solåsvägen 26, är Biltema Jönköping även väldigt nära andra affärer och shoppingmöjligheter som kan vara intressanta för kunderna. Detta gör det bekvämt för kunder att kombinera sina inköp och utföra ärenden på ett effektivt sätt.

Sammanfattningsvis är Biltema Jönköping lokaliserat på Solåsvägen 26, vilket är en idealisk plats för kunder i och omkring Jönköping. Tillgängligheten till butiken och dess närhet till andra affärer gör det till ett bra val för alla som söker kvalitetsprodukter och en trevlig shoppingupplevelse.

Biltema I Sverige

Biltema är en populär kedja i Sverige som erbjuder ett brett sortiment av produkter inom bilreservdelar, mc, verktyg, kemi, bygg, båt, fritid, hem och teknik. Med många butiker runt om i landet, har de etablerat sig som en pålitlig och prisvärd leverantör för hela familjen. I den här artikeln kommer vi att fokusera på två av dess butiker, nämligen i Borås och Motala.

I Borås

Biltema Borås är en butik som ligger centralt i staden och har generösa öppettider. Här kan kunder hitta ett brett sortiment av produkter som passar olika behov och intressen. Butiken har även en sektion för Pay & Collect, vilket innebär att kunder kan handla online och hämta sina varor i butiken inom två timmar.

Butiken har satsat på att vara en del av det lokala samhället, med engagerad och kunnig personal som hjälper kunder att hitta rätt produkter för deras behov. Oavsett om du är ute efter reservdelar till din bil, verktyg för ditt hemmaprojekt eller produkter för din fritid, kan du vara säker på att Biltema Borås har något att erbjuda.

I Motala

Biltema Motala är en annan framstående butik inom kedjan som erbjuder samma brett sortiment av produkter som Borås. De har även samma öppettider och erbjuder Pay & Collect, som gör det enkelt för kunderna att handla och hämta sina varor på ett smidigt sätt.

Precis som i Borås är Biltema Motala engagerade i att vara en del av det lokala samhället och ge kunderna en bra och tillfredsställande shoppingupplevelse. Med välutbildad och vänlig personal som hjälper kunder att hitta rätt produkter för deras behov, blir Biltema Motala ett självklart val för många invånare i området.

Produktinformation och Erbjudanden

Reservdelar

Biltema Jönköping erbjuder ett brett utbud av reservdelar för bilar och andra fordon. Här kan du hitta allt från bromsbelägg och motorolja till batterier och tändstift. Det finns även en rad olika tillbehör som är lämpliga för dina fordon, såsom verktyg, belysning, och rengöringsprodukter. Biltema strävar efter att erbjuda kvalitetsdelar till konkurrenskraftiga priser, vilket gör det till ett populärt val för fordonsägare i Jönköping och dess omgivningar.

Erbjudande

Biltema Jönköping hittar du regelbundet aktuella erbjudanden och rabatter på reservdelar, tillbehör och andra produkter för ditt fordon. Deras reklamblad, som uppdateras månatligen, presenterar attraktiva priser och förmånliga erbjudanden som hjälper dig att spara pengar på dina inköp. Du kan enkelt ta del av dessa erbjudanden genom att besöka deras aktuella reklamblad, vilket gäller mellan 01/10/2023 och 31/10/2023.

Förutom de regelbundna erbjudandena kan du också dra nytta av specialpriser på utvalda varor om du använder dig av Mitt Biltema. Genom att registrera dig för Mitt Biltema kan du få tillgång till personliga och exklusiva erbjudanden som du annars inte skulle ha hittat.

Så om du är på jakt efter reservdelar eller andra fordonsrelaterade produkter och vill få det bästa värdet för pengarna, ta dig en titt på Biltema Jönköping och deras aktuella erbjudanden.

Högtidsöppettider

Under högtidsperioden anpassar Biltema Jönköping sina öppettider för att uppfylla kundernas behov och erbjuda den bästa shoppingupplevelsen. Här är information om de särskilda öppettiderna för viktiga högtider som Juldagen, Annandag jul och Nyårsafton.

Juldagen: På juldagen ändrar Biltema sina öppettider, och butiken öppnar klockan 09.00 och stänger klockan 18.00 för att ge kunderna mer tid att handla och fira med sina nära och kära1.

Annandag jul: Den 26 december, även kallad Annandag jul, har Biltema Jönköping öppet mellan 09.00 och 18.00. Det är en bra möjlighet att göra efter-jul-inköp eller shoppa för årets sista fest1.

Nyårsafton: För att fira in det nya året har Biltema Jönköping förkortade öppettider på Nyårsafton. Butiken är öppen för kunder från 09.00 till 15.00, vilket ger möjlighet att shoppa inför nyårsfirandet1.

Det är bra att ha koll på Biltema Jönköpings högtidsöppettider och planera sina besök därefter. Det kan vara en idé att följa butikens officiella webbplats eller sociala medier för att få den mest aktuella informationen om öppettider och eventuella ändringar som kan ske under högtider.

Footnotes

  1. Öppettider 2 3

Nyhetsbrev och Prenumeration

Biltema Jönköping erbjuder intressanta nyhetsbrev som ger sina kunder information, inspiration och fantastiska erbjudanden direkt i deras inkorg. Genom att prenumerera på Biltema Jönköpings nyhetsbrev, kan kunderna få reda på aktuella kampanjer, tips och tricks samt nyheter om prisnedsättningar inom sina områden av intresse.

Prenumerera På E-Post

För att prenumerera på Biltema Jönköpings nyhetsbrev är det väldigt enkelt. Besök deras nyhetsbrevsida och fyll i ditt namn och e-postadress i formuläret som finns tillgängligt där. Efter att anmälan är slutförd kommer du att få ett bekräftelse-mail med en länk till den angivna e-postadressen.

Prenumerationen på nyhetsbrevet är helt kostnadsfri och är ett sätt för Biltema Jönköping att engagera sina kunder och ge dem den senaste informationen om deras produkter och tjänster. Genom att prenumerera på e-post, kan kunderna känna sig säkra på att de är uppdaterade med de senaste trenderna och erbjudanden som Biltema Jönköping har att erbjuda.

I händelse av att en prenumerant vill avsluta sin prenumeration på Biltema Jönköpings nyhetsbrev finns det alltid en enkel avregistreringsprocess. Det finns en avanmälningslänk längst ner i varje nyhetsbrev som skickas ut vilket gör att kunderna enkelt kan avbryta sin prenumeration när som helst.

Sammanfattningsvis ger Biltema Jönköpings nyhetsbrev och prenumerationssystem kunderna en möjlighet att hålla sig á jour om produktnyheter, kampanjer och erbjudanden med enkla e-postuppdateringar. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet kan kunderna få ett tydligt övertag när de söker kvalitetsprodukter och tjänster från Biltema Jönköping.

Vanliga frågor

Vilka är öppettiderna för Biltema i Jönköping?

Biltema i Jönköping har öppet måndag till fredag 07:00-20:00, lördag och söndag 09:00-18:00. Under helgdagar som julafton och nyårsafton är det andra öppettider. Du kan hitta mer information om öppettider för Jönköping här.

Finns det några bilreservdelar på Jönköpings Biltema?

Ja, Biltema Jönköping erbjuder en mängd bilreservdelar och tillbehör för fordon. I butiken finns det flera produkter och verktyg för att underhålla och reparera din bil.

Vad kan man hitta i Biltema Jönköping?

I Biltema Jönköping hittar man ett brett utbud av produkter inom bil, fritid, hem, bygg och verktyg. Butiken erbjuder även Biltema Café, där man kan ta en fika och en god måltid.

Vem är ägaren av Biltema?

Biltema ägs av Sten-Åke Lindholm, som grundade företaget 1963 i Linköping, Sverige. Idag finns det fler än 150 Biltema-butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Kan man beställa varor online från Biltema Jönköping?

Du kan beställa varor online från Biltema genom deras webbplats eller app. Med ”Köp & Hämta” kan du köpa produkter online och hämta i varuhuset inom 2 timmar. Mer information om deras tjänster kan hittas på Biltemas Kundservice.

Vad kostar kaffe på Biltema i Jönköping?

Priserna på kaffe kan variera beroende på storlek och sort. För exakta priser rekommenderas att besöka Biltema Café i Jönköping.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.