Barngrind Biltema

Varför en Barngrind är Viktig

Barngrindar är en oumbärlig säkerhetsanordning i hem där små barn finns. De hjälper till att skapa en säker miljö genom att begränsa barnens tillgång till potentiellt farliga områden som trappor och kök.

Barngrindar är också användbara för att hålla husdjur på avstånd från specifika delar av hemmet.

Biltemas barngrind erbjuder en anpassningsbar och säker lösning som är enkel att installera och använda. Med sin justerbara bredd passar den i de flesta dörröppningar och kan enkelt flyttas mellan olika rum efter behov.

Barngrind från Biltema – En Trygg Lösning för Hemmet

 • Justering av bredd
  • Passar öppningar från 62,5 till 106,8 cm
  • Enkel att montera utan att borra i väggarna
 • Säkerhetsfunktioner
  • Stängningsmekanism som barn inte kan öppna
  • Robust konstruktion för extra hållbarhet och säkerhet
 • Flexibel användning
  • Kan användas vid dörröppningar, trappor och mellan rum
  • Enkel att ta bort och flytta vid behov
Produktdetaljer Specifikationer
Modell Barngrind 62,5 – 106,8 cm
Artikelnummer 2000045284
Material Metall
Färg Vit
Montering Tryckmontering, inga verktyg behövs
Säkerhetsstandard Uppfyller aktuella säkerhetskrav

Snabb och Enkel Installation

Biltemas barngrind är designad för att vara enkel att installera utan behov av borrning eller permanenta förändringar i hemmet. Detta gör den till ett utmärkt val för hyresgäster eller föräldrar som inte vill skada väggarna. Grinden kan enkelt monteras i dörröppningar, korridorer eller trappor för att skapa en säker zon för ditt barn.

Säkerhetsstandarder och Kvalitet

Säkerheten för ditt barn är av yttersta vikt, och därför har Biltemas barngrind testats och godkänts enligt den europeiska säkerhetsstandarden EN1930:2011. Detta säkerställer att grinden uppfyller strikta krav på hållbarhet, stabilitet och säkerhet, vilket ger föräldrar frid i sinnet när de använder produkten.

Flexibel och Justering av Storlek

Barngrinden från Biltema kan justeras i bredd från 62,5 till 106,8 cm, vilket gör den idealisk för en mängd olika utrymmen. Flexibiliteten i storlek garanterar att du kan hitta den perfekta passformen för ditt hem, och att du kan flytta grinden till olika platser efter behov.

Enkel Manuell Stängning

Föräldrar uppskattar ofta produkter som är enkla att använda, och Biltemas barngrind är inget undantag. Den har en manuell stängningsmekanism som gör det möjligt för vuxna att öppna och stänga grinden med en hand, vilket är praktiskt när man bär på barn eller andra saker.

Design och Estetik

Förutom att vara funktionell, har Biltemas barngrind också en modern och diskret design som smälter väl in i de flesta heminredningar. Detta innebär att du inte behöver kompromissa med ditt hem utseende för att upprätthålla säkerhet.

Köp & Hämta Service

Biltema erbjuder en bekväm “Köp & Hämta” service där du kan beställa din barngrind online och hämta den i ditt närmaste varuhus inom 2 timmar. Denna service gör det enkelt och snabbt att få den säkerhetsutrustning du behöver utan att vänta.

Varför Välja Biltema?

Biltema är ett välkänt varumärke som erbjuder ett brett sortiment av produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. När det gäller barnsäkerhet, kan du lita på att Biltemas barngrind är en pålitlig produkt som skyddar ditt barn effektivt.
Barngrind Biltema erbjuder prisvärda och säkra lösningar för att skydda barn i hemmet.

Prenumerera på Nyhetsbrev för Erbjudanden

För att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna, erbjudandena och informationen om evenemang som rör Biltema och deras produktsortiment, kan du prenumerera på deras nyhetsbrev. Det är ett utmärkt sätt att få information om nya produkter och specialerbjudanden direkt till din inkorg.
Liknande artikel Fönsterfilm Biltema.

Sammanfattning

Biltemas barngrind är en säker, pålitlig och användarvänlig lösning för att skydda ditt barn i hemmet. Med dess flexibla storlek, enkel installation och godkännande enligt säkerhetsstandarder, är den ett utmärkt val för föräldrar som söker efter en effektiv säkerhetsåtgärd. Lägg till den snabba “Köp & Hämta” servicen och möjligheten att hålla sig uppdaterad med nyhetsbrev, och du har en produkt som verkligen står ut på marknaden.
Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Paviljong Biltema.