Återvinning Bromma

Återvinning Bromma – Allt du behöver veta om sophantering i området

Återvinning är en viktig del av dagens samhälle, där människor och företag arbetar tillsammans för att minska avfallet och skydda miljön. Bromma Återvinningscentral är en av de ledande återvinningsstationerna i Stockholm, som erbjuder en mängd olika tjänster för sina kunder. Genom att erbjuda enkel och pålitlig återvinning hjälper Bromma Återvinning till att minska miljöpåverkan och främja en hållbar framtid.

Bromma Återvinningscentral är en modern anläggning som erbjuder en mängd olika tjänster för återvinning av avfall. De tar emot allt från elektronik och farligt avfall till byggavfall och trädgårdsavfall. Dessutom kan kunderna lämna in kläder och skor för återanvändning. Bromma Återvinning har också en mobil återvinningsstation som besöker olika områden i Stockholm för att göra det lättare för kunderna att återvinna.

Bromma Återvinning är inte den enda återvinningsstationen i Stockholm, men det är en av de mest pålitliga och populära. Det finns också andra återvinningsstationer runt om i Stockholm som erbjuder liknande tjänster. Det är viktigt att välja en pålitlig återvinningsstation som tar hand om avfallet på ett ansvarsfullt sätt och som arbetar för att minska miljöpåverkan.

  • Bromma Återvinningscentral är en modern anläggning som tar emot allt från elektronik och farligt avfall till byggavfall och trädgårdsavfall.
  • Bromma Återvinning har en mobil återvinningsstation som besöker olika områden i Stockholm för att göra det lättare för kunderna att återvinna.
  • Det är viktigt att välja en pålitlig återvinningsstation som tar hand om avfallet på ett ansvarsfullt sätt och som arbetar för att minska miljöpåverkan.

Bromma Återvinningscentral

Bromma Återvinningscentral är en modern anläggning som erbjuder avfallshanteringstjänster för både företag och privatpersoner. Här kan man lämna allt från farligt avfall till vanligt hushållsavfall. Återvinningscentralen är belägen på Linta gårdsväg 16 i Bromma och har generösa öppettider för att underlätta för kunderna.

Öppettider och Adress

Bromma Återvinningscentral har öppet alla dagar i veckan förutom helgdagar. Öppettiderna varierar beroende på årstid, så det är alltid bäst att dubbelkolla öppettiderna på hemsidan eller ringa för att få uppdaterad information. Adressen till återvinningscentralen är Linta gårdsväg 16, 168 65 Bromma.

Avfallshantering för Företag och Privatpersoner

Bromma Återvinningscentral tar emot avfall från både företag och privatpersoner. Här kan man lämna allt från hushållsavfall till farligt avfall och byggavfall. För företag finns det möjlighet att få faktura för avfallshanteringen.

Tjänster och Personal

Återvinningscentralen har kunnig och hjälpsam personal som alltid finns till hands för att svara på frågor och ge råd om avfallshantering. De erbjuder också olika tjänster som hjälper till med sortering och hantering av avfall, inklusive transport av större mängder avfall.

Farligt Avfall och Sortering

Bromma Återvinningscentral tar emot farligt avfall såsom kemikalier, batterier och elektronik. De har också olika sorteringssystem för att underlätta för kunderna att sortera sitt avfall på plats. Det finns separata containrar för sten, plast, papper, metall och glas.atervinning-bromma

Transport och Fordon

För att underlätta för kunderna att transportera avfallet till återvinningscentralen finns det möjlighet att använda olika fordon såsom lastbil, skåpbil, pickup eller lätt lastbil. Det finns också möjlighet att hyra släpvagn på plats om man behöver transportera större mängder avfall.

Återvinningsstationer i Stockholm

Stockholm är en stad som är engagerad i att minska avfallet och främja återvinning. Det finns många återvinningsstationer och återvinningscentraler i Stockholm som gör det enkelt för invånarna att sortera och lämna in sitt avfall.

Närmaste Återvinningsstation

För att hitta den närmaste återvinningsstationen kan man besöka Stockholms Stads hemsida eller ladda ner deras app. Där kan man enkelt söka efter sin adress och få information om var närmaste återvinningsstation finns. På återvinningsstationerna kan man lämna in material som papper, plast, metall, glas och även sten.

Återvinningscentraler för Specifika Material

För att lämna in större mängder av specifika material såsom byggavfall eller farligt avfall kan man besöka en återvinningscentral. Stockholm har flera återvinningscentraler som tar emot olika typer av material. På återvinningscentralerna kan man lämna in exempelvis sten, metall och glas, men också farligt avfall som kemikalier och batterier. Läs artikeln om ämnet Återvinning Linköping här.

Det är viktigt att sortera avfallet rätt för att det ska kunna återvinnas på ett effektivt sätt. Genom att lämna in sitt avfall på rätt plats bidrar man till en hållbar framtid och minskar mängden avfall som hamnar på deponi.

Kundrecensioner och Feedback

Återvinning Bromma har fått positiva recensioner från sina kunder. Många kunder har uttryckt sin tacksamhet för företagets professionella och pålitliga tjänster. En kund kommenterade att Återvinning Bromma alltid är punktliga och att deras personal är mycket vänliga och hjälpsamma. Här finns en artikel på samma tema: Återvinning Visby.

Andra kunder har också uttryckt sin uppskattning för företagets breda utbud av återvinningslösningar. En kund uttryckte att de var mycket nöjda med Återvinning Brommas flexibilitet och förmåga att anpassa sig till sina specifika behov.

Flera kunder har också kommenterat företagets miljövänliga praxis och dess betydelse för samhället. En kund sa att de var glada över att använda Återvinning Brommas tjänster eftersom de är en miljövänlig organisation som tar ansvar för att minska avfallet.

Sammanfattningsvis har Återvinning Bromma fått positiv feedback från sina kunder. Deras professionella och pålitliga tjänster, breda utbud av återvinningslösningar och miljövänliga praxis har gjort dem till ett populärt val för många kunder i Bromma och dess omgivningar.

Vanliga frågor

Vilka öppettider gäller för återvinningscentralen i Bromma?

Återvinningscentralen i Bromma har öppet måndag till fredag från kl. 7:00 till 19:00 och lördag till söndag från kl. 10:00 till 16:00.

Vilka material kan man lämna till återvinning i Bromma?

På återvinningscentralen i Bromma kan man lämna in många olika material, inklusive metallskrot, glas, papper, plast, textilier, farligt avfall och grovavfall.

Hur ofta får man besöka återvinningscentralen i Bromma?

Det finns inga begränsningar på hur ofta man kan besöka återvinningscentralen i Bromma. Däremot kan man endast lämna in en viss mängd material per besök.

Vad är förbjudet att slänga på Brommas återvinningscentral?

Det är förbjudet att slänga farligt avfall som asbest, kvicksilver och blybatterier på återvinningscentralen i Bromma. Det är också förbjudet att slänga matavfall och annat hushållsavfall som normalt sett ska kastas i soporna.

Är det tillåtet att plocka saker från återvinningscentralen i Bromma?

Det är inte tillåtet att plocka saker från återvinningscentralen i Bromma. Detta för att undvika att farligt avfall och andra oönskade material hamnar i fel händer.

Hur mycket kostar det att lämna grovsopor på Brommas återvinningscentral?

Priserna för att lämna grovsopor på återvinningscentralen i Bromma varierar beroende på vilken typ av material som lämnas in. Det är bäst att kontakta återvinningscentralen direkt för att få mer information om priser och avgifter.